kucharz
wykształcenie średnie kierunkowe lub zasadnicze kierunkowe i odpowiednie wykształcenie w zawodzie, mile widziane dodatkowe kwalifikacje w branży gastronomicznej.
minimum 3 lata udokumentowanego doświadczenia pracy na stanowisku kucharza lub pomocy kuchennej, mile widziane doświadczenie gastronomiczne w placówkach oświatowo-wychowawczych, umiejętność pracy w zespole, sumienność, pracowitość, dobra organizacja pracy.
przygotowywanie posiłków zgodnie z obowiązującym jadłospisem i zasadami żywienia, odpowiedzialność za jakość i terminowość wydawanych posiłków, dbanie o racjonalne zużycie produktów, utrzymywanie naczyń, urządzeń i sprzętu w czystości i porządku zgodnie z przepisami sanitarno-epidemiologicznymi, dbanie o powierzony sprzęt kuchenny, przestrzeganie przepisów BHP, p.poż, HACCP.
list motywacyjny, CV, kopie dokumentów potwierdzających wykształcenie i doświadczenie, zaświadczenie lekarskie o braku przeciwskazań zdrowotnych, oświadczenia i kwestionariusz (druki dostępne w załączeniu)
praca na pełny etat (40 godz. tygodniowo)
powyżej 2%
Zespół Szkół nr 5 im. Orląt Lwowskich w Krasnymstawie, ul. Mostowa 14
Dodano do BIP dnia 07-07-2017 13:31:33